Това заяви пред журналисти Кирил Петков от ПП-ДБ. Ако имат критики

...
Това заяви пред журналисти Кирил Петков от ПП-ДБ. Ако имат критики
Коментари Харесай

Петков: Борисов и ГЕРБ имат три варианта. Да кажат кой подкрепят

Това съобщи пред публицисти Кирил Петков от ПП-ДБ.

 

" Ако имат рецензии по управническата стратегия – няма проблем. Ако тези рекомендации са положителни за страната, ще ги чуем, ще ги впишем. Това всичко е допустимо. Но към този момент е време да се каже кой от тези три действителни разновидността могат да създадат – дали с Движение за права и свободи, или ще отидем още веднъж на избори и ще загубим историческо време, или ще поддържат това, което предлагаме. Готови ли са да хвърлят страната още веднъж в избори, или могат да изберат нещо, което е толкоз явно? ”, добави Петков.

 

Коментарът на Кирил Петков след вчерашните срещи на ГЕРБ с представители на другите обединения в Народното събрание. На диалози седнаха с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и “Има подобен народ ”. Днес следва среща с представители на “Възраждане ”. 

Всичко това се случи след няколкото диалога сред ГЕРБ и ПП-ДБ, на които бяха разисквани съответни политики, само че се появи и изискване от страна на Борисовата партия - ПП-ДБ да показват кабинет преди да получат мандат за сформиране на държавно управление. Междувременно представители на ГЕРБ заговориха и за паритет в изпълнителната власт и формула 1:1 в състава на вероятно съдружно държавно управление. От ПП-ДБ обаче отхвърляха концепцията за взаимно ръководство, а по-късно показаха и собствен вид на кабинет отпред с Николай Денков. Той не се одобри добре от ГЕРБ, които го дефинираха като мощно политически, само че увериха, че не става въпрос за партийно его и дебелоглав, а има “остро несъгласие ” сред бюджета и предлаганите политики.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР